Become a fan!

Galéria

Letöltések

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb ajánlatainkról.

 

SZERETETTEL ÜDVÖZÖLJÜK

A RÁTÓTI SZÉLL KÁLMÁN KASTÉLYSZÁLLÓ  OLDALÁN!

Széll Kálmán miniszterelnök, pénzügyminiszter hajdani nyári rezidenciája

Megérkezünk egy másik világba, a hétköznapok problémáit az ajtón kívül hagyjuk. Csak az egyenletes szívverést halljuk, s néha a közeli templom harangzúgását.A falakból szelíd átmenettel bújik elő egy virágzó, ám letűnt kor muzsikája, és ez alatt a pár nap alatt a múltunk, és a jelenünk összefonódva, közösen vágyott harmóniát szül.  

Távozáskor magunkkal vihetjük ennek az érzésnek a szerfelett kedves emlékét.

 

Azért jövünk, hogy úgy kívül, mint belül újjászülessünk. Őszintén törődjünk magunkkal,  zárjuk ki teljesen a külvilágot. Legalábbis azt, ami zavaró benne. Ami a testnek jó, az a léleknek is jó, és ugyanez fordítva is megállja a helyét. Miután kezdésként a jakuzziban meditáltunk, a finn, vagy az infraszauna jótékony hatását feltétlenül élvezzük ki. Szervezetünkből távozik minden méreg, ami eddig korlátolt minket abban, hogy a testünk teret adjon a számára egészséges, és fontos dolgoknak. 

Ilyen hatást gyakorol ránk a gőzkabin is, ez után lesz csak igazán nagy a kontraszt, amikor is mélyen beszívjuk egy könnyed séta során a friss, vidéki levegőt. 

 

 

Az eddig felsoroltaknak köszönhetően mostanra már kellőképpen itthon érezhetjük magunkat a kastélyban. Ideje felfedezni a környéket, a látnivalókban, természeti kincsekben, a történelmi múltat idéző értékekben , kulturális, és szakrális gazdag Őrséget. Az osztrák, és szlovén határ közelsége miatt bátran tervezhetünk több helyszínes egész napos kirándulásokat. Nem véletlen, hogy Széll Kálmán egykoron annyira visszavágyott a szülőföldjére, és itt akarta az öreg tölgyek árnyékában tölteni a fülledt nyári délutánokat.Ő minden bizonnyal tudott valamit, amit most kedves leendő vendégünk, ha sikerült meggyőznünk, Ön is megtapasztalhat!

Sok szeretettel várjuk!

 
 

(C) 2010. Rex Clinic Hotel - All rights reserved. Magyar ·  English ·  Deutsch ·  Italiano ·  Impresszum