Become a fan!

Galéria

Letöltések

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb ajánlatainkról.

 

Kedves Vendégeink!

 

A hotel üzemeltetője és dolgozói mindent elkövetnek annak érdekében, hogy pihenésük örömteli és zökkenőmentes legyen. Ezért kérjük Önöket, hogy az alábbiakban foglaltakat tudomásul venni, illetve betartani szíveskedjenek.


1) A hotel üzemeltetője a Absolute One Kft. 9951 Rátót, Fő utca 32.. (tovább csak üzemeltető).
2) A szobákat érkezési napon 14:00 órától biztosítjuk. Korai érkezés csak külön kérésre, visszaigazolást követően vehető igénybe.
3) Távozási napon a szobát legkésőbb 11:00 óráig kérjük elhagyni.
4) Késői utazás esetén 17:00 óráig az érvényben lévő szobaár( típustól függően ) 50%-a fizetendő, a 17:00 óra utáni utazás esetén 1 napi teljes napi szobaár (típustól függően) fizetendő.
5) A vendégek regisztráláskor szobakulcsot, kapnak, amelyhez a regisztrációs lap pontos kitöltése szükséges. A szobakulcsot az épület elhagyásakor a recepción kérjük leadni.
6) A  reggeli: 8:00-10:00 óráig, a büféasztal kínálatát kérjük, csak az étteremben fogyasszák el.
7) Nem a szállodában vásárolt ételt, italt csak és kizárólag a szállodai szobában fogyaszthatja a vendég a berendezés megóvása mellett. A berendezésben okozott minden kárt meg kell téríteni.
8) Ha a vendég utólag kéri az ott tartózkodás meghosszabbítását, az üzemeltető más szobát is felkínálhat, mint az, amelyikben eredetileg volt elszállásolva.
9) A vendég csak az üzemeltető alkalmazottjának engedélyével fogadhat a szobájában látogatókat, mégpedig 8.00 - 22.00 óráig. A látogató köteles az üzemeltető a recepción bejelenteni az azonosítási adatait, ezeket az alkalmazott beírja a látogatási könyvbe.

10) A szállodai szobában gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot tárolni, kávéfőzőt, vízmelegítőt, vasalót és egyéb elektromos készüléket üzemeltetni tilos. Vasalási igényüket kérjük, a szállodaportán jelezzék.

11) Az egész objektumban és mindenekelőtt a szobában a vendég nem használhatja saját villanyfogyasztóit. Ez az előírás nem vonatkozik a személyes higiéniát szolgáló villanyfogyasztók használatára /borotva, masszázsgép, hajszárító és has. /, valamint laptopra, telefonra, kamerára, fényképezőgépre. Ellenkező esetben a vendég köteles megtéríteni a kárt, amit ez által okoz.
12) Biztonsági okok miatt 10 év alatti gyermeket tilos a szobán vagy az objektum más területein felnőtt felügyelete nélkül hagyni.
13) Dohányzás: Kizárólag az épületen kívül a kijelölt helyeken lehetséges, a szobákban és az épület többi részében tilos.. Amennyiben a vendég a kijelölt helyeken kívül engedély nélkül dohányzik (kiemelten TILOS a szobákban) pótdíj megfizetésére kötelezhető, melynek mértéke 50.000 Ft!
14) Kérjük, hogy tartsák tiszteletben a többi vendég nyugalmát és hangoskodással azt ne zavarják. (Különösen 22:00 h után figyeljenek egymás nyugalmára.)
15) Berendezési tárgyakat és textíliákat a szállodából kivinni tilos! A vendégnek tilos a szobában és a társas területeken a berendezés átrendezése, a telefonkészülékek a rádiók és televízió készülékek, hajszárítók az elektromos hálózat vagy más berendezések javítása és ezekbe bárminemű beavatkozása. Ellenkező esetben köteles a kár megtérítésére amit, ezáltal okoz.
16) Ha a vendég a időlegesen elhagyja a szobát köteles elzárni a vízcsapokat és bezárni az ablakokat.
17) Az üzemeltető vagyonán okozott kárért a vendég az érvényes előírások alapján felel, az okozott kárt köteles megtéríteni.
18) Minden szobában van internetes kapcsolat, amit a vendég díjmentesen használhat.

19) A szállás és az igénybe vett szolgáltatások árát a vendég az érvényes árlista   és/vagy az írásban előre megegyezett ár szerint köteles megtéríteni. Az üzemeltető a számlát rendszerint a vendég távozásakor állítja ki. A számla fizetési határideje azonnal a kiállítás után érvényes. A 7 napnál hosszabb ideig történő tartózkodás esetén, az üzemeltetőnek jogában áll kérni a szállás árának akár 50% megtérítését előlegként.

20) Kérjük vendégeinket a szobából való távozásuk előtt győződjenek meg arról, hogy a vízcsapok ne maradjanak nyitva, a villany ne maradjon égve.
21) Kérjük vendégeinket, hogy a szobában tapasztalt mindennemű meghibásodást a szálloda recepcióján haladéktalanul jelezni szíveskedjenek.
22) Gondatlanságból, vagy szándékosan okozott kárt a szálloda az okozóval megtérítteti.
23) További szolgáltatásainkról és azok igénybevételéről a recepciós ad felvilágosítást.
24) A vendég köteles betartani a jelen házrend szabályait. Abban az esetben, ha a vendég megsérti a házirend szabályait, az üzemeltetőnek jogában áll elállni az elszállásolástól és ezzel kapcsolatos szolgáltatásoktól még a megegyezett idő lejárta előtt.
25) Szállodánkban az alábbi fizetőeszközöket fogadjuk el: Készpénz: Magyar Forint, Euro Bankkártya: Visa, MasterCard, Maestro, JCB, American Express Széchenyi Pihenőkártya ( OTP, MKB, K&H )


Reméljük, hogy a pihenésre szánt idejük az elvárásaiknak megfelelő, örömteli és zavartalan lesz.

Kellemes pihenést kívánunk !

 

Széll Kálmán Kastéllyszálló

 

 
 

(C) 2010. Rex Clinic Hotel - All rights reserved. Magyar ·  English ·  Deutsch ·  Italiano ·  Impresszum