Become a fan!

Galéria

Letöltések

Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesülhessen legújabb ajánlatainkról.

 

Esküvői Ajánlat 

 

Kedves Jegyespár!

Köszönjük érdeklődésüket a Széll Kálmán Kastélyszálló, mint esküvőjük leendő helyszíne iránt. Örömmel készítettük el az alábbi ajánlatot életük nagy eseményére.


Hamarosan elérkezik életük egyik legfontosabb napja, melyet szeretnének felejthetetlen, csodálatos élménnyé varázsolni. Mi ehhez egy exkluzív helyszínt biztosítunk! Az ideális esküvői helyszín keresgélése közben felmerül az a kérdés, hogy az adott helyszín mivel nyújt többet, mivel emelkedik ki kategóriájából. Nos erre mi megadjuk Önöknek a választ:
Kastélyszállónk angyalai megszervezik Önöknek a Nagy Napjukat az elejétől a végéig. Nem kell mást tenniük, mint hogy mellettünk döntenek és élvezik, hogy mindenki Önöket ünnepli. Garantáljuk, hogy velünk nem lesz idegeskedés az esküvőn és az azt megelőző napokban, hiszen levesszük vállukról a szervezés és a szolgáltatókkal való kapcsolattartás nehézségeit, mely ellenkező esetben minimum fél évet vesz igénybe a párok idejéből.
Hogy konkrétan ez mit is jelent? Mi csakis a legjobb és elismert szakemberekkel dolgozunk, akik több éves múlttal és meggyőző referenciával rendelkeznek, így garantáltan egyedi és felejthetetlen lesz az Esküvőjük. Nálunk nincsenek sablonok, minden személyre szabottan készül, az Önök igényeinek megfelelően.


Szeretné esküvőjét Nyugat Magyarország egyik legpatinásabb, legromantikusabb esküvői helyszínén tartani? Ideális esküvői helyszínt keres? Helyszíni esketés, szálláslehetőség és romantikus esküvői vacsora egy helyen.

 

 

Az eklektikus stílusban épült Széll Kálmán Kastélyszálló**** romantikus, meghitt szálloda, esküvőjük teljes körű lebonyolításához, esküvői fotók készítéséhez.
A kastély parkjában tavasztól őszig lehetőség van a szertartás megrendezésére,
illetve a teljes rendezvény megtartására, ahol a több száz éves fák alatt, csodálatos környezetben mondhatják ki a boldogító IGENT!

 

Ceremónia: Polgári esküvő előre megbeszélt elrendezéssel- A ceremónia esetében a násznép ülve vagy állva hallgathatja végig a szertartást, igény szerint feldíszített bútorok állnak rendelkezésre.

 A vacsora rendezésénél a Hotel különleges hangulatú éttermében, vendégül láthatják a rokonságot, barátokat, ismerősöket 60 főig.

Szállodánkban 22 főt tudunk luxus körülmények között elszállásolni. Azonban a közeli szállodában a Vendégsereg többi tagjának is tudunk szállást biztosítani.   

 

 

 

Aktuális ajánlatok

Valentin nap 2018

MI tartjuk a Valentin napot! Avagy: Romantika a kastélyban 2018 2+1 éj akció Február 12.-18. azoknak a pároknak,akik két éjszakát foglalnak nálunk, a harmadikat ingyen adjuk. Ennek az akciónak a keretében minden szerelmespárnak a harmadik éjszakán felül De Luxe meglepetést adunk!

Tovább...

 

(C) 2010. Rex Clinic Hotel - All rights reserved. Magyar ·  English ·  Deutsch ·  Italiano ·  Impresszum